Välkommen till ArgZ

ArgZ är Automation och Mekatroniks arbetsmarknadsgrupp. För de flesta är studierna på Chalmers den sista anhalten innan steget ut i arbetslivet tas på allvar. Det är därför viktigt att studenterna ges möjligheten att bilda sig en uppfattning om det som komma skall. För att kunna erbjuda ett smakprov av framtiden arbetar ArgZ med att skapa tillfällen där företag och studenter får möjlighet att skapa kontakt med varandra. Det kan exempelvis vara i form av företagspresentationer, studiebesök eller case-kvällar. Dessutom anordnar vi varje år arbetsmarknadsdagen ZMART. ArgZ förmedlar den unika kompetens som studenter på Automation och Mekatronik besitter till potentiella arbetsgivare, samtidigt får företag chansen att marknadsföra sig och skapa en långsiktig rekryteringsbas. Kontakta oss på foretag@argz.se eller gå in på vår hemsida ArgZ.se

image

Foto: Casper Lundberg/zFoto

Samarbeta med oss!

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt som kan vara nytta till sektionens medlemmar i Automation och Mekatronik. Nedan följer förslag på arrangemang som har varit lyckade på Z-teknologsektionen men ni är självklart välkomna att komma med egna förslag.

LUNCHFÖRELÄSNINGAR

En möjlighet att få hålla en inspirerande föreläsning om just ert företag och vad ni jobbar med för intresserade studenter. Information om lunchföreläsning sprids till alla årskurser på Z-teknologsektionen vilket gör att budskapet når ut till en bred målgrupp, både de som precis börjat studera och även de som snart är ute i arbetslivet, och kanske vill börja jobba hos just er.

  • Träffa studenter

  • Göra reklam

  • Bred målgrupp

EVENTS

Vi i ArgZ strävar alltid efter att arrangera intressanta evenemang som ger företag möjligheten att lära känna studenter inom Automation och Mekatronik. Genom diskussion och öppna dialoger med oss i ArgZ försäkrar vi tillsammans med ert företag att anordna ett event som uppfyller de krav och önskemål ni har. Det finns många event som vi kan hjälpa er med t.ex. CASE-kvällar, studiebesök, mingelkvällar m.m. men vi är alltid öppna för förslag. Hör gärna av er till oss om ni är intresserade av att arrangera event för z-teknologer tillsammans med oss.

  • Studiebesök

  • Mingelkvällar

  • Case-kvällar

INFORMATIONSSPRIDNING

ArgZ har möjlighet att sprida information genom flera olika typer av medium. Här ingår affischering, inlägg på Z-teknologsektionens facebooksida och mailutskick till alla studenter på z-teknologsektionen. Självklart finns det ytterligare möjligheter för exponering! Hör gärna av er till oss med egna förslag eller annat.

  • Veckomail

  • Hemsida

  • Reklam

Intresserad? Kontakta oss på foretag@argz.se eller gå in på vår hemsida ArgZ.se